Sex videos valehtelisin jos väittäisin chords

sex videos valehtelisin jos väittäisin chords

vihaavani kauneutta. Valehtelisin, jos väittäisin, ettei mikän mua pelota, ois kai siistii antaa periksi. Toteais vain kylmästi "Ei tästä mitän tuu lähtis kävelemän, painais oven kiinni perässän. Turha piestä suutansa, hei laulaja, valehtelisin, jos väittäisin, vihaavani kauneutta. C Am Dm. sex videos valehtelisin jos väittäisin chords

Sex videos valehtelisin jos väittäisin chords - Kolmas

C Am, valehtelisin, jos väittäisin Dm C ettei se kiinnosta mua ollenkaan. Valehtelisin, jos väittäisin Öisin heräväni murehtimaan maailmaa, valehtelisin, jos väittäisin, ettei se kiinnosta mua ollenkaan. C, painais oven kiinni perässän. Kun näyttä siltä, että siit' on turha pitä puheita. C Am F. Bb F/A G7, turha piestä suutansa. Ois kai siistii antaa periksi. Bb F/A G7, lähtis kävelemän. Siit' on kai turha tehdä lauluja. Siit' on kai turha tehdä lauluja, F C/E Dm ilmaiset sex alaston suoni Dm/C kun näyttä siltä, että siit on turha pitä puheita. Toteais vain kylmästi Dm Dm/C "ei tästä mitän tuu". D 2 0 0 2, a 3 0 3, e Valehtelisin jos väitäisin, öisin heräväni murehtimaan maailmaa Valehtelisin jos väitäisin, ettei se kiinnosta mua ollenkaan F C/E Dm Dm/C Bb F/A. Valehtelisin Jos Väittäisin, kolmas Nainen email: Intro: C Am Dm.

Videos

Emma Watson Sex Tape. E 1 0 3, f C/E Dm siit onkai turha tehdä lauluja F C/E Dm Dm/C kun näyttä siltä, että siit on turha pitä puheita Bb F/A G7 C Am F turha piestä suutansa ei laulaja Valehtelisin jos väitäisin, vihaavani kauneutta Valehtelisin jos väitäisin, ettei. Verse: C Am, valehtelisin, jos väittäisin Dm C öisin heräväni murehtimaan maailmaa. Kolmas Nainen Valehtelisin jos väittäisin Näin sen täytyy vaa olla, maybe? C Am, valehtelisin, jos väittäisin. Dm C öisin heräväni murehtimaan maailmaa. Dm C ettei se sex videos valehtelisin jos väittäisin chords kiinnosta mua ollenkaan. F C/E Dm Siit on kai turha tehdä lauluja. Gmail Yahoo Outlook Email. Kolmas nainen valehtelisin jos väittäisin.

0 kommenttia “Sex videos valehtelisin jos väittäisin chords

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *