Eroottinen tarina nussi vaimoani

eroottinen tarina nussi vaimoani

vain hyvä illan jatkoa ja sanoin vielä leikilläni:Ole sitten kiltisti. Tätä leikkiä olimme leikkineet useinkin; itse asiassa Helena ei koskaan saanut orgasmia naidessa, vaan joko omin sormin tai sitten minun kieleni tai käsieni avulla. Vilkaisin peiliin ja totesin kaiken olevan. Panimme monessa eri asennossa, se oli erittäin kiihottavaa. Nyt sain hänet onnekseni tosi kuumaksi. Kaluni seisoi kovana kuin kivi. Hän laittaa minulle tekstiviestin kun aika on sopiva molemmille. eroottinen tarina nussi vaimoani Olen vaan häneen täysin seksuaalisesti kyllästynyt. Lieneekö syynä sitten se että kaluni on melko pieni 12cm pitkä ja pari paksu. Kiitosnam ihan kiva satu.

Eroottinen tarina nussi vaimoani - Vaimon nautinto

Se oli ihanaa ja rakastuin heti tähän panokaveriini. Yllätyksekseni Helena kuiskaili:Haluaisitko tulla aisankannattajaksi haluaisitko kävisin naimassa vieraan kanssa ja sinä runkkaisit tällä pikku piliäsi samaan peniksen kehittäminen tupakka fetissi aikaan saisin kerrankin kunnolla miestä. Vaimoni oli tuolloin vielä töissä. Halasin alastonta vaimoani ja haistoin seelvästi vieraan partaveden tuoksun. Tapasin ikäiseni miehen jossakin chatissa jo aikoja sitten.

Videos

Kathy and Silvie Licking Girlfriends Pussy. Aina kun panet jotain toista, tulet vaan varmemmaksi et sanna on sulle se oikea! Helena laukesi lähes saman aikaisesta. Vaimoni veljen vaimo eli Tiina tuli käymän meillä näin joulun jälkeen yllättäen kahvilla. Ahh kun se oli kiihottavaa.

0 kommenttia “Eroottinen tarina nussi vaimoani

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *